yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği konusundaki veri birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek dirim alanlarınıza bedel katmayı hedeflemektedir.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriya çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi örgülırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

İstenmeyen bir kalıp meydana ulaştığında önemi bir anda hayati bir seviyeye çısoy yangın bapları, bu sebeple hemen her çalışmaletmenin iye olması müstelzim kapılar arasındadır. Düzlükında uzman ekiplerin kurması ve TSE standartlarına uygun şekilde üretilmeleri çıkış noktasında emniyetli bir kayranın yaratılmasını sağlayabilmektedir.

Ankara Yangın Bapsı kullanmak isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile alakalı kaygı ettikleri tüm konular hakkında selen sahibi olabilirler.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla tasarruf meydanından kâr olmak amacı ile yapılan, en şu denli 100 eş kapasiteli ve çatlak kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta isim skorsına ilişkilı olarak merdiven enliliği ayarlanmalıdır.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 Yangın Kapısı öğür hiç kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması tehlikeli taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında tütün ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek ciğerin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın doğrudan çatı dışına açılması gerekir.

En birebir Yangın Kapısı fiyatları Armut'ta seni bekliyor. Hevesli ve sağlam Yangın Bapsı hizmeti görmek istersen istek oluşturabilir, mevrut Yangın Kapısı fiyatlarını mukabillaştırabilir ve ihtiyacını kolaylıkla hakkındalayabilirsin.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Dolgu kullanılarak kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme aldatmaınan bu hatmızda;

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page